Over ons

Het bedrijf

Muziekverzorging‘ is de naam waar het allemaal mee begon. Het bedrijf kent zijn oorsprong in de DJ-activiteiten. Al sinds de oprichting in 1992 wordt de muziek op feesten verzorgd middels dj’s met bijbehorende apparatuur.

Door de toenemende populariteit van dj’s heeft Muziekverzorging zich kunnen ontwikkelen van een hobby tot een volwaardig muziek,- en entertainment bedrijf met landelijke naamsbekendheid.

Het aanbod is in de loop der jaren verbreed naar gerelateerde producten en diensten zoals decoratieve materialen, artiesten, LED dansvloeren, panelen en plafonds.

Deze laatste product groep is door de grote vraag een belangrijke pijler geworden voor het bedrijf. Niet alleen in de verhuur, maar ook voor de verkoop product spelen de LED-vloer, wand en plafondpanelen een steeds grotere rol in de groei van het bedrijf.

Ook in de toekomst zal Enlighted Events trendsetter zijn door te blijven innoveren in een dynamische markt en de klanten te verrassen met vernieuwende producten en concepten. Door een opsplitsing in verschillende (merk)divisies en een merk gerichtere aanpak wil Enlighted Events een aantal sterke merken in de markt zetten.

Merkwaarden

Enlighted events streeft naar een hoge kwaliteit dienstverlening. We willen de klant een no-nonsense verhaal brengen met duidelijke werkwijzes en heldere prijzen.

Persoonlijke aandacht voor de klant en diens persoonlijke wensen vinden we heel belangrijk. Onze shows moeten een exclusieve uitstraling hebben en een feest tot een beleving maken. We willen de klant innovatieve diensten bieden.