drive-in-show

Drive-in-show

Heb je binnenkort een feest of evenement en ben je nog op zoek naar muziek en/of entertainment? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij bieden een breed scala aan drive-in-shows en LED-toepassingen. Deze zijn geschikt voor zowel grootschalige als kleinschalige evenementen!

Om een keuze te kunnen maken uit ons brede aanbod bieden wij voor het gemak twee concepten aan: show zelf samenstellen of kies een pakket!

Custom show – zelf samenstellen

Heb je specifieke wensen als het gaat om muziek en entertainment? Dan is dit concept het meest passend!

Bij dit concept kies je een drive-in-show en deze kan je naar wens aanvullen. Zo kun je bijvoorbeeld een show kiezen met een verlichte dansvloer en/ of een LED wall. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om bijvoorbeeld enkel een show of verlichte dansvloer bij ons te boeken!

Hieronder vind je een overzicht met de mogelijkheden.

Bovenstaande shows zijn te combineren met:

Show pakketten

Weet je nog niet wat je zoekt of wil je wat speciaals voor je feest of evenement? Dan is dit concept wellicht iets voor jou. Wij bieden maar liefst 6 pakketten aan die ieder een hele andere beleving met zich meebrengt!

Ook voor promotie doeleinden bieden wij een interessante show aan. Je kunt hierbij denken aan productpromotie, winkelpromotie, beursstand en nog veel meer!

Hieronder vind je de verschillende pakketten!